Landingspagina - UnbornArts

Onze beeldjes

Prachtige op maat gemaakte 3D-zwangerschapsbeeldjes

Jouw zwangerschap vereeuwigd

Zwanger zijn is een prachtige ervaring en dit vereeuwigen wij in een uniek beeldje van jouw lichaam. Onze beeldjes kunnen in verschillende materialen en afwerkingen worden gemaakt. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden die wij bieden.

Inspiratie

Kom langs voor een vrijblijvende toelichting van het traject

Bij Unborn Arts is iedere bestelling uniek. Met onze lichaamsscan technieken brengen we jouw lichaam tot in detail in kaart. Vervolgens kunnen we deze scans omzetten in prachtige 3D beeldjes van alle soorten en maten.

Afspraak maken

Bekijk onze mogelijkheden

Wij realiseren onze beeldjes volledig in-house. Dit draagt eraan bij dat werkelijk alles mogelijk is. Hieronder vind je de beeldjes die wij aanbieden. Mocht je unieke wensen hebben dan staan wij klaar om hierover te sparren!

Prachtige mogelijkheden in beeldjes

Naast de bekende gipsbuiken is er tegenwoordig een prachtig alternatief mogelijk, namelijk een een-op-een beeldje van jouw zwangerschapslichaam. Doormiddel van een 3D-scan maken wij een digitale kopie van jouw lichaam. Hierna zorgen wij voor een prachtig afgewerkt beeldje die recht doet aan deze speciale periode.

Veelgestelde vragen

Een unieke vereeuwiging

Door het maken van een 3D-scan van jouw lichaam, maken wij een 1-op-1 kopie van jouw lichaam. Deze 3D-scan gaan wij samen met jou bewerken zodat jij precies weet hoe het beeldje eruit komt te zien. Met onze eigen 3D-printers maken wij jouw beeldje, waarna wij het beeldje afwerken met een gewenste lak.

Ook kan je bij ons een echt gegoten beeldje bestellen, hierbij sturen wij ons geprinte beeldje naar onze gieterij die zorgt voor een traditioneel gegoten beeld in de patinta die jij hebt uitgekozen.

Werkwijze

Veelgestelde vragen

Om je alvast over zoveel mogelijk te informeren hebben wij alvast zoveel mogelijk antwoorden gegeven op de meest gestelde vragen. Heb je nog nog andere vragen over hoe wij onze zwangerschapsbeeldjes maken of hoe een afspraak in zijn werk gaat? Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou graag verder!

Alle vragen

Welke periode raden jullie aan om langs te komen?

De ideale periode hiervoor is tussen de 30 en 36 weken van je zwangerschap. Gedurende deze tijd is je babybuik prachtig zichtbaar. Bovendien is poseren in deze fase van de zwangerschap vaak comfortabeler en minder inspannend.

Na de 36e week van de zwangerschap neemt de kans op de bevalling toe, waardoor het misschien ook lastiger en spannender kan zijn om een afspraak in te plannen.

Is het scannen van mijn zwangerschapsbuik schadelijk?

Nee, dat is het zeker niet. Onze 3D-scanners zijn net zoals normale fotocamera’s helemaal veilig voor jou en jouw baby.

Wil je meer weten over onze scanner en de techniek hier achter? Wij leggen dit natuurlijk graag verder uit.

Hoe groot en zwaar zijn jullie beeldjes?

Wij hebben meerdere mogelijkheden qua grootte van de beeldjes. Onze standaard formaten beginnen bij 15 cm en lopen op tot 19 cm. Natuurlijk kunnen wij op aanvraag een ander formaat speciaal voor jou maken.

Onze beeldjes zijn standaard verzwaard waardoor ze in elke situatie stabiel staan en luxieus aanvoelen.

Wanneer is mijn beeldje klaar?

Direct na jouw afspraak gaan wij aan de slag met jouw zwangerschapsbeeldje maar wij willen elk beeldje dezelfde aandacht geven voor het beste resultaat.

Daarom krijg jij tussen de 12 en 16 weken jouw beeldje opgestuurd of mag je het ophalen bij onze studio.

Ik heb een andere vraag

Heb je niet het antwoord gevonden die je zocht? Wij helpen jou graag persoonlijk verder met jouw vragen.

Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of zelfs WhatsApp

Materiaal Icon Bruin

Hoge kwaliteit

Verschillende materialen

Persoonlijk Icon Bruin

Persoonlijk

1 op 1 aandacht

Wensen Icon Bruin

Meedenkend

Met jouw wensen

Prachtige beeldjes

Met oog voor detail

Klaar om deze bijzondere periode voor altijd vast te leggen op een unieke manier?

Wij staan te popelen om samen met jou deze bijzondere periode vast te leggen in een van onze op maat gemaakte beeldjes. Heb je graag eerst contact over ons product? Twijfel dan niet contact op te nemen met Kim

Mail ons!

Kim Ruijtenberg

Helpt jou met alle vragen!