Over ons en onze zwangerschapsbeeldjes

Een prachtig 3D beeldje
van jouw zwangerschap

UBA, waar speciale momenten worden vereeuwigd

Over ons

Bij UBA geloven we dat elke zwangerschap een wonder is, een uniek verhaal dat het verdient om vastgelegd te worden. Wij leggen jouw zwangerschap vast in een uniek beeldje, gemaakt met liefde, zorg en aandacht voor detail.

Ons kleine, toegewijde team bij UBA heeft een passie voor het vastleggen van de schoonheid en het wonder van zwangerschap. We gebruiken geavanceerde 3D-scan technologie om elk detail van jouw lichaam nauwkeurig vast te leggen.

Een Persoonlijke Aanpak

Wij begrijpen dat elke zwangerschap uniek is en daarom nemen we de tijd om jou persoonlijk te begeleiden en te ondersteunen tijdens het creatieproces. Van het eerste contact tot het afleveren van jouw zwangerschapsbeeldje, wij zorgen ervoor dat jouw ervaring met ons even speciaal is als jouw zwangerschap zelf. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je wensen te vervullen, zodat jouw beeldje precies zo wordt als jij het voor ogen hebt.

Jouw Moment, Voor Altijd Vastgelegd

Wij begrijpen dat de periode van zwangerschap snel voorbijgaat, maar de herinneringen blijven voor altijd. Met onze zwangerschapsbeeldjes bieden wij je de mogelijkheid om deze kostbare tijd voor altijd vast te leggen.

Bekijk onze agenda
Materiaal Icon Bruin

Hoge kwaliteit

Verschillende materialen

Prachtige beeldjes

Met oog voor detail

Wensen Icon Bruin

Meedenkend

Met jouw wensen

Persoonlijk Icon Bruin

Persoonlijk

1 op 1 aandacht

Onze studio

Om jou een rustige scanervaring te bieden, hebben wij een eigen studio gemaakt. De studio is gemaakt om jouw moment extra speciaal te maken. In een rustige omgeving, waarbij de volledige aandacht naar jou kan gaan.

Mocht je door omstandigheden niet in staat zijn naar onze studio te komen, dan bieden wij ook de mogelijkheid om naar jou te komen. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen jou graag verder.

Twee zwangerschapsbeeldjes, de UBA Black en de UBA White.

Een unieke vereeuwiging

Naast de bekende gipsbuiken is er tegenwoordig een prachtig alternatief mogelijk, namelijk een een-op-een beeldje van jouw zwangerschapslichaam. Doormiddel van een 3D-scan maken wij een digitale kopie van jouw lichaam. Hierna zorgen wij voor een prachtig afgewerkt beeldje die recht doet aan deze speciale periode.

Onze werkwijze

Unborn Art

Veelgestelde vragen

Om je alvast over zoveel mogelijk te informeren hebben wij alvast zoveel mogelijk antwoorden gegeven op de meest gestelde vragen. Heb je nog nog andere vragen over hoe wij onze zwangerschapsbeeldjes maken of hoe een afspraak in zijn werk gaat? Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou graag verder.

Alle vragen

Welke periode raden jullie aan om langs te komen?

De ideale periode hiervoor is tussen de 30 en 36 weken van je zwangerschap. Gedurende deze tijd is je babybuik prachtig zichtbaar. Bovendien is poseren in deze fase van de zwangerschap vaak comfortabeler en minder inspannend.

Na de 36e week van de zwangerschap neemt de kans op de bevalling toe, waardoor het misschien ook lastiger en spannender kan zijn om een afspraak in te plannen.

Is het 3D-scannen schadelijk?

Nee, dat is het zeker niet. Onze 3D-scanners zijn net zoals normale fotocamera’s helemaal veilig voor jou en jouw baby.

Wil je meer weten over onze scanner en de techniek hier achter? Wij leggen dit natuurlijk graag verder uit!

Wanneer is mijn beeldje klaar?

Direct na jouw afspraak gaan wij aan de slag met jouw zwangerschapsbeeldje maar wij willen elk beeldje dezelfde aandacht geven voor het beste resultaat.

Daarom krijg jij tussen de 12 en 16 weken jouw beeldje opgestuurd of mag je het ophalen bij onze studio.

Ik heb een andere vraag

Heb je niet het antwoord gevonden die je zocht? Wij helpen jou graag persoonlijk verder met jouw vragen.

Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of zelfs WhatsApp