UBA - Waar wij jouw zwangerschap vereeuwigen in een beeldje.
Dit zijn twee beeldjes 1 is brons en de ander is goud

UBA Metal

De UBA Metal collectie, gemaakt met een 3D-printtechniek waarbij geen zichtbare laagjes aanwezig zijn. Wat deze beeldjes echt bijzonder maakt, is dat ze zijn gespoten met echt metaal en vervolgens zijn bewerkt om de look en feel van echt metaal te evenaren. Deze beeldjes reageren ook op dezelfde manier als goud of brons en kunnen in de loop van de tijd worden opgepoetst om hun prachtige uitstraling te behouden.

Maat Prijs
UBA Metal 15cm €500,-
UBA Metal 17cm €550,-
UBA Metal 19cm €600,-
Extra opties

Extra optie

Meerprijs

Handen

€ 25

Blouse

€ 50

partners / kindjes handen

€ 75

baby

€ 150

Afspraak maken
Materiaal Icon Bruin

Hoge kwaliteit

Verschillende materialen

Prachtige beeldjes

Met oog voor detail

Wensen Icon Bruin

Meedenkend

Met jouw wensen

Persoonlijk Icon Bruin

Persoonlijk

1 op 1 aandacht

Wij vereeuwigen jouw zwangerschap

Elke zwangerschap is een unieke reis, een tijd van verwondering en groei. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om dit moment voor altijd te kunnen koesteren. Wij geloven dat het zwangerschapslichaam een symbool van kracht en schoonheid is, iets waar elke vrouw met recht trots op mag zijn. Het dragen van nieuw leven is een magische ervaring, en het is precies deze magie die wij vastleggen in onze prachtige beeldjes.rnrnBenieuwd naar hoe wij zorgen voor een perfect beeldje? Wij leggen dit stap voor stap uit in onze werkwijze.

Dit is een zwangerschaps beeldje van stonelook in een grijze tint

De mogelijkheden

Bij UBA denken wij altijd mee met jou en jouw wensen. Zo is het bij ons ook mogelijk om een zwangerschapsbeeldje te maken met jouw partner. Ook kunnen wij na jouw bevalling een beeldje maken van jou en jouw kindje samen.rnrnBen je nou benieuwd wat wij nog meer kunnen? Wij leggen dit verder uit bij onze beeldjes.

Onze beeldjes

Veel gestelde vragen over onze zwangerschapsbeeldjes

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien wat vragen hebt, daarom hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Welke periode raden jullie aan om langs te komen?

De ideale periode hiervoor is tussen de 30 en 36 weken van je zwangerschap. Gedurende deze tijd is je babybuik prachtig zichtbaar. Bovendien is poseren in deze fase van de zwangerschap vaak comfortabeler en minder inspannend. Na de 36e week van de zwangerschap neemt de kans op de bevalling toe, waardoor het misschien ook lastiger en spannender kan zijn om een afspraak in te plannen.

Is het scannen van mijn zwangerschapsbuik schadelijk?

Nee, dat is het zeker niet. Onze 3D-scanners zijn net zoals normale fotocamera’s helemaal veilig voor jou en jouw baby. Wil je meer weten over onze scanner en de techniek hier achter? Wij leggen dit natuurlijk graag verder uit.

Mag ik iemand meenemen naar mijn afspraak?

Natuurlijk mag je iemand meenemen, wij hebben graag dat jij volledig op je gemak bent.rnrnWij adviseren wel om maximaal 1 iemand mee te nemen naar de afspraak zodat alle aandacht gaat naar de creëren van jouw zwangerschapsbeeldje.

Wanneer is mijn beeldje klaar?

Direct na jouw afspraak gaan wij aan de slag met jouw zwangerschapsbeeldje maar wij willen elk beeldje dezelfde aandacht geven voor het beste resultaat.rnrnDaarom krijg jij tussen de 12 en 16 weken jouw beeldje opgestuurd of mag je het ophalen bij onze studio.

Verkopen jullie ook cadeaubonnen?

Wil je een beeldje cadeau doen voor een babyshower of als zwangerschapscadeau? Dat kan bij ons zeker, wij hebben mooie cadeaubonnen waarbij het bedrag zelf te bepalen is.rnrnWij zorgen dat deze cadeaubon mooi wordt ingepakt zodat dit ook al een kunstwerkje is.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt bij ons met je telefoon afrekenen na de afspraak. Wij stellen samen jouw perfecte beeldje samen waarna je deze via een QR-code kan afrekenen met elke bank.

Inspiratie

Meer inspiratie

Dit is een zwangerschapsbeeldje in een nude of beige tint. ! van de beeldjes heeft de handen van de partner mee gescand
watermerk