UBA - Waar wij jouw zwangerschap vereeuwigen in een beeldje.

UBA Basic

Onze UBA Basic collectie is een serie beeldjes die worden gemaakt met behulp van geavanceerde laagjesprinter. Met deze printer word elk beeldje laagje voor laagje gecreëerd. Wat de UBA Basic beeldjes extra speciaal maakt, is de mogelijkheid om uit diverse kleuropties te kiezen. Als je een specifiek idee hebt, laat het ons dan weten, en we zullen graag de mogelijkheden bespreken. Houd er rekening mee dat de UBA Basic beeldjes niet verzwaard kunnen worden, en dat op sommige plekken laagjes mogelijk zichtbaar kunnen zijn voornamelijk onder de armen, buik, borsten en billen van de beeldjes.

Maat Prijs
UBA Basic Beeldje 15cm €175,-
UBA Basic Beeldje 17cm €200,-
UBA Basic Beeldje 19cm €225,-
Extra opties

Extra optie

Meerprijs

Handen

€ 25

Blouse

€ 50

partners / kindjes handen

€ 75

baby

€ 150

Afspraak maken
Materiaal Icon Bruin

Hoge kwaliteit

Verschillende materialen

Prachtige beeldjes

Met oog voor detail

Wensen Icon Bruin

Meedenkend

Met jouw wensen

Persoonlijk Icon Bruin

Persoonlijk

1 op 1 aandacht

Wij vereeuwigen jouw zwangerschap

Elke zwangerschap is een unieke reis, een tijd van verwondering en groei. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om dit moment voor altijd te kunnen koesteren. Wij geloven dat het zwangerschapslichaam een symbool van kracht en schoonheid is, iets waar elke vrouw met recht trots op mag zijn. Het dragen van nieuw leven is een magische ervaring, en het is precies deze magie die wij vastleggen in onze prachtige beeldjes. Benieuwd naar hoe wij zorgen voor een perfect beeldje? Wij leggen dit stap voor stap uit in onze werkwijze.

Dit is een zwangerschaps beeldje van stonelook in een grijze tint

De mogelijkheden

Bij UBA denken wij altijd mee met jou en jouw wensen. Zo is het bij ons ook mogelijk om een zwangerschapsbeeldje te maken met jouw partner. Ook kunnen wij na jouw bevalling een beeldje maken van jou en jouw kindje samen. Ben je nou benieuwd wat wij nog meer kunnen? Wij denken graag met jou mee om tot het mooiste resultaat te komen.

Zwangerschapsbeeldjes

Wat vragen onze klanten

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien wat vragen hebt, daarom hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest gestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Welke periode raden jullie aan om langs te komen?

De ideale periode hiervoor is tussen de <strong>30 en 36 weken</strong> van je zwangerschap. Gedurende deze tijd is je babybuik prachtig zichtbaar. Bovendien is poseren in deze fase van de zwangerschap vaak comfortabeler en minder inspannend. Na de 36e week van de zwangerschap neemt de kans op de bevalling toe, waardoor het misschien ook lastiger en spannender kan zijn om een afspraak in te plannen.

Is het scannen van mijn zwangerschapsbuik schadelijk?

Nee, dat is het zeker niet. Onze 3D-scanners zijn net zoals normale fotocamera’s helemaal veilig voor jou en jouw baby.rnrnWil je meer weten over onze scanner en de techniek hier achter? Wij leggen dit natuurlijk graag verder uit.

Mag ik iemand meenemen naar mijn afspraak?

Natuurlijk mag je iemand meenemen, wij hebben graag dat jij volledig op je gemak bent.rnrnWij adviseren wel om maximaal 1 iemand mee te nemen naar de afspraak zodat alle aandacht gaat naar de creëren van jouw zwangerschapsbeeldje.

Wanneer is mijn beeldje klaar?

Direct na jouw afspraak gaan wij aan de slag met jouw zwangerschapsbeeldje maar wij willen elk beeldje dezelfde aandacht geven voor het beste resultaat.rnrnDaarom krijg jij tussen de 12 en 16 weken jouw beeldje opgestuurd of mag je het ophalen bij onze studio.

Verkopen jullie ook cadeaubonnen?

Wil je een beeldje cadeau doen voor een babyshower of als zwangerschapscadeau? Dat kan bij ons zeker, wij hebben mooie cadeaubonnen waarbij het bedrag zelf te bepalen is.rnrnWij zorgen dat deze cadeaubon mooi wordt ingepakt zodat dit ook al een kunstwerkje is.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt bij ons met je telefoon afrekenen na de afspraak. Wij stellen samen jouw perfecte beeldje samen waarna je deze via een QR-code kan afrekenen met elke bank.

Inspiratie

Meer inspiratie

Dit is een zwangerschapsbeeldje in een nude of beige tint. ! van de beeldjes heeft de handen van de partner mee gescand
watermerk