Onze werkwijze om jouw zwangerschapsbeeldje te maken

Een prachtig 3D beeldje
van jouw zwangerschap

Zwangerschapsbeeldje Nude close up

Onze werkwijze voor jouw zwangerschapbeeldje

Om jou alvast een kijkje te geven in onze werkwijze, leggen wij alvast uit wat jij kan verwachten als je een afspraak bij ons maakt.

Wij snappen dat je misschien wat vragen hebt over hoe wij werken en hoe onze zwangerschapsbeeldjes worden gemaakt. Daarom hebben wij ook de meest gestelde vragen alvast op een rijtje gezet. Heb je nog andere vragen of twijfel je over iets? Je mag ons altijd mailen of bellen, wij geven graag antwoordt op al jouw vragen over onze werkwijze of onze zwangerschapsbeeldjes.

Heb je specifieke wensen voor jou zwangerschapsbeeldje? Bijvoorbeeld over een pose of materiaal, wij denken altijd met jou mee en zoeken graag de mogelijkheden uit om jouw wens werkelijkheid te maken. Natuurlijk nemen wij ook tijdens jouw afspraak ruim de tijd om alle mogelijkheden te bespreken en laten we ook alle ruimte om al jou vragen te kunnen stellen.

De meest gestelde vragen

Jouw afspraak

Het moment is aangebroken voor jouw afspraak in onze gespecialiseerde studio. Ben je gespannen? Geen zorgen, we beginnen ontspannen met een kopje thee (of een drankje naar keuze) om je op je gemak te stellen in onze sfeervolle studio. Samen bekijken we de mogelijkheden en luisteren we aandachtig naar jouw wensen.

Zodra alles duidelijk is, starten we met het scannen. Neem de pose aan die jij perfect vindt, en wij zorgen voor de rest. Onze geavanceerde scanner legt in slechts twee minuten jouw beeld vast, terwijl jij live meekijkt. We zorgen voor zoveek mogelijk detail in de scan, om jouw beeldje zo levensecht mogelijk te maken.

Onze werkwijze -Het scan resultaat van een zwangerschapsbeeldje

Het creëren van jouw beeldje

Wanneer de scan klaar is, gaan wij samen met jou de laatste digitale stapjes zetten. Zo zijn er een aantal mogelijkheden die jij zelf kan kiezen zoals het vervagen van bepaalde gebieden of juist het verscherpen van extra detail. Wij zorgen dat het beeldje recht afgesneden wordt zodat deze stabiel blijft staan en wij controleren dat het beeldje net zo mooi wordt als de scan.

Als alle digitale stapjes gezet zijn, mag jij kiezen uit welk materiaal en welke afwerking jouw zwangerschapsbeeldje wordt gemaakt. Om jou hierbij te helpen hebben wij natuurlijk voorbeelden in onze studio.

Onze beeldjes
Materiaal Icon Bruin

Hoge kwaliteit

Verschillende materialen

Prachtige beeldjes

Met oog voor detail

Wensen Icon Bruin

Meedenkend

Met jouw wensen

Persoonlijk Icon Bruin

Persoonlijk

1 op 1 aandacht

Unborn Arts

Veelgestelde vragen

Wij kunnen ons voorstellen dat je misschien wat vragen hebt, daarom hebben wij alvast antwoord gegeven op de meest gestelde vragen.

Alle vragen

Welke periode raden jullie aan om langs te komen?

De ideale periode hiervoor is tussen de 30 en 36 weken van je zwangerschap. Gedurende deze tijd is je babybuik prachtig zichtbaar. Bovendien is poseren in deze fase van de zwangerschap vaak comfortabeler en minder inspannend.

Na de 36e week van de zwangerschap neemt de kans op de bevalling toe, waardoor het misschien ook lastiger en spannender kan zijn om een afspraak in te plannen.

Is het scannen van mijn lichaam schadelijk?

Nee, dat is het zeker niet. Onze 3D-scanners zijn net zoals normale fotocamera’s helemaal veilig voor jou en jouw baby.

Wil je meer weten over onze scanner en de techniek hier achter? Wij leggen dit natuurlijk graag verder uit.

Mag ik iemand meenemen naar mijn afspraak?

Natuurlijk mag je iemand meenemen, wij hebben graag dat jij volledig op je gemak bent.

Wij adviseren wel om maximaal 1 iemand mee te nemen naar de afspraak zodat alle aandacht gaat naar de creëren van jouw zwangerschapsbeeldje.

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Je kan bij ons betalen per pin of met een digitale overboeking.

Inspiratie

Meer inspiratie

Dit is een zwangerschapsbeeldje in een nude of beige tint. ! van de beeldjes heeft de handen van de partner mee gescand