Beleef de magie van je zwangerschap - UnbornArts

Beleef de magie van je zwangerschap

Beleef de magie van je zwangerschap op een blijvende manier met een uniek zwangerschapsbeeldje van Unborn Arts. Onze gespecialiseerde service legt de bijzondere momenten van jouw zwangerschap vast in een prachtig 3D beeldje, gemaakt om de tijdloze schoonheid van deze speciale periode in je leven te vereeuwigen.

Afspraak maken

Een moment om te koesteren

Zwangerschap is een wonderbaarlijke tijd, vol verwachting en groei. Bij Unborn Arts begrijpen we dat elk moment van deze reis het bewaren waard is. Met een zwangerschapsbeeldje bieden wij jou de unieke kans om deze voorbijgaande periode tastbaar te maken, zodat je de herinneringen aan je zwangerschap altijd dichtbij kunt houden.

Contact

Wij vereeuwigen jouw zwangerschap

Elke zwangerschap is een unieke reis, een tijd van verwondering en groei. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om dit moment voor altijd te kunnen koesteren. Wij geloven dat het zwangerschapslichaam een symbool van kracht en schoonheid is, iets waar elke vrouw met recht trots op mag zijn. Het dragen van nieuw leven is een magische ervaring, en het is precies deze magie die wij vastleggen in onze prachtige beeldjes.

Benieuwd naar hoe wij zorgen voor een perfect beeldje? Wij leggen dit stap voor stap uit in onze werkwijze.

Werkwijze

De mogelijkheden

Bij UBA denken wij altijd mee met jou en jouw wensen. Zo is het bij ons ook mogelijk om een zwangerschapsbeeldje te maken met jouw partner. Ook kunnen wij na jouw bevalling een beeldje maken van jou en jouw kindje samen.

Ben je nou benieuwd wat wij nog meer kunnen? Wij leggen dit verder uit bij onze beeldjes.

Zwangerschapsbeeldjes

Oog voor detail

Wensen Icon Bruin

Meedenkend met jou

Persoonlijk Icon Bruin

1-op-1 aandacht

Materiaal Icon Bruin

Verschillende materialen

Klaar om deze bijzondere periode voor altijd vast te leggen op een unieke manier?

Wij staan te popelen om samen met jou deze bijzondere periode vast te leggen in een van onze op maat gemaakte beeldjes. Heb je graag eerst contact over ons product? Twijfel dan niet contact op te nemen met Kim of een afspraak in te plannen!

Contact

Kim Ruijtenberg

Helpt jou met alle vragen!

Veelgestelde vragen

Om je alvast over zoveel mogelijk te informeren hebben wij alvast zoveel mogelijk antwoorden gegeven op de meest gestelde vragen. Heb je nog nog andere vragen over hoe wij onze zwangerschapsbeeldjes maken of hoe een afspraak in zijn werk gaat? Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou graag verder!

Alle vragen

Welke periode raden jullie aan om langs te komen?

De ideale periode hiervoor is tussen de 30 en 36 weken van je zwangerschap. Gedurende deze tijd is je babybuik prachtig zichtbaar. Bovendien is poseren in deze fase van de zwangerschap vaak comfortabeler en minder inspannend.

Na de 36e week van de zwangerschap neemt de kans op de bevalling toe, waardoor het misschien ook lastiger en spannender kan zijn om een afspraak in te plannen.

Is het scannen van mijn lichaam schadelijk voor mij of mijn baby?

Nee, dat is het zeker niet. Onze 3D-scanners zijn net zoals normale fotocamera’s helemaal veilig voor jou en jouw baby.

Wil je meer weten over onze scanner en de techniek hier achter? Wij leggen dit natuurlijk graag verder uit.

Wat voor een beeldjes maken jullie allemaal?

Wij hebben een ruim maar overzichtelijke keuze aan beeldjes. Zo hebben wij 4 soorten beeldjes die afgewerkt zijn met onze lak en bieden wij gegoten beeldjes uit brons aan. Wil je alle mogelijkheden zien, wij laten alles zien op de pagina over onze beeldjes.

Heb je speciale wensen voor jouw zwangerschapsbeeldje? Wij willen altijd meedenken over de mogelijkheden en bespreken dit graag met jou.

Hoe groot en zwaar zijn jullie beeldjes?

Wij hebben meerdere mogelijkheden qua grootte van de beeldjes. Onze standaard formaten beginnen bij 15 cm en lopen op tot 19 cm. Natuurlijk kunnen wij op aanvraag een ander formaat speciaal voor jou maken.

Onze beeldjes zijn standaard verzwaard waardoor ze in elke situatie stabiel staan en luxieus aanvoelen.

Hoelang duurt het voordat mijn beeldje klaar is?

Direct na jouw afspraak gaan wij aan de slag met jouw zwangerschapsbeeldje maar wij willen elk beeldje dezelfde aandacht geven voor het beste resultaat.

Daarom krijg jij tussen de 12 en 16 weken jouw beeldje opgestuurd of mag je het ophalen bij onze studio.

Moet ik alle kleding uittrekken?

Nee dat hoeft zeker niet, het belangrijkste is dat jij op je gemak bent.

Wij adviseren wel om de scan naakt te maken om zoveel mogelijk detail in jouw zwangerschapsbeeldje te krijgen. Vind je het niet prettig om al jouw kleding uit te trekken, dan is het beste om huidskleurig/wit ondergoed aan te doen.