Vereeuwig jouw zwangerschap met een zwangerschapsbeeldje - UnbornArts

Vereeuwig jouw zwangerschap met een zwangerschapsbeeldje

Unborn Arts specialiseert zich in het creëren van unieke zwangerschapsbeeldjes, een onvergetelijke manier om jouw zwangerschap te vereeuwigen. Elk beeldje is een kunstwerk op zich, ontworpen om niet alleen de schoonheid van de zwangerschap vast te leggen, maar ook om als een eeuwig aandenken te dienen voor deze speciale periode in je leven.

Afspraak maken

Innovatieve techniek en vakmanschap

De kern van ons creatieproces is de geavanceerde 3D-scantechnologie, waarmee we een exacte digitale kopie van jouw zwangerschapslichaam kunnen maken. Deze technologie stelt ons in staat om met uitzonderlijke precisie te werken, wat resulteert in beeldjes die de werkelijkheid verbazingwekkend nauw benaderen. Na de scanwerkzaamheden kun je samen met ons team de details finetunen, van het aanpassen van de pose tot het kiezen van de afwerking. Onze vakmensen zetten vervolgens jouw digitale ontwerp om in een fysiek beeldje.

Zwangerschapsbeeldje gemaakt met een laagjes printer in de kleur champagne gold
Dit is een zwangerschapsbeeldje in een gouden kleur

Persoonlijk en meedenkend

Vanaf het eerste contact tot aan de levering van het beeldje bieden we een persoonlijke benadering. We nemen de tijd om jouw verhaal te horen en je wensen te begrijpen. Dit stelt ons in staat om mee te denken en advies te geven over hoe we jouw zwangerschap het beste in een beeldje kunnen vastleggen. Onze benadering is flexibel; we staan open voor ideeën en suggesties en werken graag samen met jou om een beeldje te creëren dat echt persoonlijk is.

Contact
Wensen Icon Bruin

Meedenkend met jou

Oog voor detail

Persoonlijk Icon Bruin

1-op-1 aandacht

Materiaal Icon Bruin

Verschillende materialen

Klaar om deze bijzondere periode voor altijd vast te leggen op een unieke manier?

Wij staan te popelen om samen met jou deze bijzondere periode vast te leggen in een van onze op maat gemaakte beeldjes. Heb je graag eerst contact over ons product? Twijfel dan niet contact op te nemen met Kim of een afspraak in te plannen!

Afspraak maken

Kim Ruijtenberg

Helpt jou met alle vragen!

Veelgestelde vragen

Om je alvast over zoveel mogelijk te informeren hebben wij alvast zoveel mogelijk antwoorden gegeven op de meest gestelde vragen. Heb je nog nog andere vragen over hoe wij onze zwangerschapsbeeldjes maken of hoe een afspraak in zijn werk gaat? Neem gerust contact met ons op en wij helpen jou graag verder!

Alle vragen

Welke periode raden jullie aan om langs te komen?

De ideale periode hiervoor is tussen de 30 en 36 weken van je zwangerschap. Gedurende deze tijd is je babybuik prachtig zichtbaar. Bovendien is poseren in deze fase van de zwangerschap vaak comfortabeler en minder inspannend.

Na de 36e week van de zwangerschap neemt de kans op de bevalling toe, waardoor het misschien ook lastiger en spannender kan zijn om een afspraak in te plannen.

Is het scannen van mijn lichaam schadelijk voor mij of mijn baby?

Nee, dat is het zeker niet. Onze 3D-scanners zijn net zoals normale fotocamera’s helemaal veilig voor jou en jouw baby.

Wil je meer weten over onze scanner en de techniek hier achter? Wij leggen dit natuurlijk graag verder uit.

Wat voor een beeldjes maken jullie allemaal?

Wij hebben een ruim maar overzichtelijke keuze aan beeldjes. Zo hebben wij 4 soorten beeldjes die afgewerkt zijn met onze lak en bieden wij gegoten beeldjes uit brons aan. Wil je alle mogelijkheden zien, wij laten alles zien op de pagina over onze beeldjes.

Heb je speciale wensen voor jouw zwangerschapsbeeldje? Wij willen altijd meedenken over de mogelijkheden en bespreken dit graag met jou.

Hoe groot en zwaar zijn jullie beeldjes?

Wij hebben meerdere mogelijkheden qua grootte van de beeldjes. Onze standaard formaten beginnen bij 15 cm en lopen op tot 19 cm. Natuurlijk kunnen wij op aanvraag een ander formaat speciaal voor jou maken.

Onze beeldjes zijn standaard verzwaard waardoor ze in elke situatie stabiel staan en luxieus aanvoelen.

Hoelang duurt het voordat mijn beeldje klaar is?

Direct na jouw afspraak gaan wij aan de slag met jouw zwangerschapsbeeldje maar wij willen elk beeldje dezelfde aandacht geven voor het beste resultaat.

Daarom krijg jij tussen de 12 en 16 weken jouw beeldje opgestuurd of mag je het ophalen bij onze studio.

Moet ik alle kleding uittrekken?

Nee dat hoeft zeker niet, het belangrijkste is dat jij op je gemak bent.

Wij adviseren wel om de scan naakt te maken om zoveel mogelijk detail in jouw zwangerschapsbeeldje te krijgen. Vind je het niet prettig om al jouw kleding uit te trekken, dan is het beste om huidskleurig/wit ondergoed aan te doen.